Værelse 13 - Kampen imod Mefisto!

Natten til den 13. januar 1919 startede den store frygtelige Brand paa Hotellet, hvor 52 Mennesker led en grufuld død, baade Gæster og Ansatte, Børn og Voksne.
Branden startede i Værelse nr. 13 hvor der samtidig blev brændt et stort hul ud til det Gamle Sindssygehospital.
Efter Branden blev Hotellet straks genetableret, men efter flere uforklarlige ulykker måtte man konstaterer at Værelse 13 ikke kunne istandsættes. 
Værelset 13 er fyldt med ondskab og derfor blev det lukket og forseglet omhyggeligt, saa det onde ikke kan strømme ud.

Læs "Den Sande Historie om Hotel Trapped" her...

Den Smukke, men Triste og Dystre fortælling...

…om den lille Pige Alice Sølvquist,

der mistede sit liv i Den Store Brand og sidenhen sin Sjæl til Mefisto!

 
 
Mefisto er det ondeste onde, Djævlen selv. Han har indfundet sig paa Hotellet og Det Gamle Sindssygehospital grundet de mange forfærdelige gerninger, 
der i tidens løb er blevet bedrevet paa stedet. 
 
 Den nat Hotellet brændte boede den lille Pige Alice sammen med sin Barneplejerske Bodil Hansen paa Værelse nr. 13. De forsøgte forgæves at undslippe flammerne 
men Alice forsvandt sporløst i Branden. Om natten kan man stadig høre Alice græde i Værelset, da hendes Sjæl er fanget derinde i Mefistos Ondskab. 
 
Mange kloge Mennesker fra hele Landet har sidenhen forgæves forsøgt at rede den unge Piges Sjæl, men de er alle af uvisse grunde aldrig kommet ud af Værelse 13 igen.
For at forhindre flere dødsfald har Hotelejeren valgt at det nu kun er yderst kløgtige mennesker og eksperter i det Okkulte som faar lov at træde ind i Værelse nr. 13 
 i et forsøg paa at uddrive det onde og rede Alice fra Mefistos ondskabsfulde Klør og befri hendes Sjæl.
 
Jeres rejse starter ved den forseglede Dør indtil Værelse nr. 13, og med Jeres kløgt og viden haaber vi at I vil finde vejen ud af Værelset 
og ud paa Det Gamle Sindssygehospital, for at komme hele vejen til Mefistos Kammer hvor i forhaabentligt kan uddrive Mefisto og alt hans ondskab. 

Kampen imod Mefisto er en Smuk og Visuel Fortælling!

En helt Unik Oplevelse!

Dette er ikke bare et Escape Room, det er en hel Rejse fyldt med spændende og anderledes opgaver hele vejen igennem Værelse 13, Det Gamle Sindssygehospital og til slut Mefistos Kammer!
Med Værelse 7 satte vi standarten for et Escape Room sindssyg højt! Med Værelse 13 sprænger vi skalaen endnu engang for hvad der er muligt at opleve i et Escape Room.
Værelse 13 er en spændende og Eksklusiv Oplevelse, som I ikke kan komme i nærheden af at prøve andre steder! Værelse 13 er af over 1.000 Gæster og test-hold blevet kaldt det absolut bedste Escape Room i Danmark.

Fakta om Værelse 13:

Antal Gæster i Værelset: 2 til 7 Gæster
Anbefalet fra: 15 aar
Varighed: Op til 60 Minutter
Mørke: Meget mørkt
Klaustrofobisk: Meget lidt
Lyde: Der gøres brug af meget høje Lyde og Musik
Temperatur: Værelset er uopvarmet
Højde: Helt nede paa Jorden
Uhygge: Værelset er meget uhyggeligt

Læs venligst Hotel Trappeds Handelsbetingelser inden De bestiller

Reserver Værelse 13 nu!

Loading...